Home / Termeni si conditii
   
Produse pentru constructii
Termeni si conditii

1. Marcaj-Ce.ro este un site de limba romana.

Intrand pe acest site, acceptati sa va supuneti acestor Termeni de Utilizare ai site-ului, indiferent de sectiunea pe care o vizitati in site sau de actiunea pe care doriti sa o intreprindeti prin intermediul paginilor Marcaj-Ce.ro, si acceptati posibilitatea ca pe viitor acesti termeni sa se modifice fara vreun anunt prealabil.

Marcaj-Ce.ro nu va fi tinut responsabil pentru orice incalcare a acestor Termeni de Utilizare.
Daca nu sunteti de acord cu continutul prezentului document va rugam sa nu ii utilizati serviciile, oricare ar fi acestea. Va rugam ca de fiecare data cand reveniti pe acest site sa verificati daca Termenii de utilizare au fost modificati.
Utilizarea in continuare a site-ului valoreaza acceptarea de catre dumneavoastra a acestor Termeni de Utilizare.

Accesul dumneavoastra la acest site desemneaza acordul cu termenii de utilizare prezentati in acest document.
Accesul neautorizat, distributia, reproducerea, copierea, restransmiterea, publicarea, vanzarea, utilizarea comerciala sub orice forma, sau oricare alt tip de transfer a oricarei parti din site-ul Marcaj-Ce.ro, inclusiv dar fara a se limita la acesta, tot continutului, serviciile, facilitatile contului sunt prin prezenta strict interzise.

Marcaj-Ce.ro isi rezerva dreptul sa completeze si/sau sa modifice acesti Termeni de Utilizare cu Termeni Aditionali care se vor publica in pagina serviciului corespunzator caruia acei termeni li se aplica.
Prin prezenta sunteti de acord ca acesti Temeni Aditionali fac parte din Termenii generali de Utilizare si se supun acelorasi reguli.


2. Politica de copyright

Categorii de continut

Continutul si elementele de grafica ale site-ului Marcaj-Ce.ro, inclusiv dar fara a se limita la acestea, sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma catre utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere sau campanii promotionale etc) apartin Marcaj-Ce.ro si reprezinta Continutul Marcaj-Ce.ro.

In completare, site-ul beneficiaza de contributia membrilor sai inregistrati, indiferent de forma in care contribuie (de exemplu prin reviews, comentarii, etc).
Echipa Marcaj-Ce.ro selecteaza continutul primit de la membrii site-ului cat mai mult posibil, pentru a mentine un grad inalt de calitate a site-ului.
Colaboratorii si membri inregistrati ai site-ului Marcaj-Ce.ro sunt de acord sa cedeze exclusiv, in momentul trimiterii, toate drepturile de utilizarea, adaptare si modificare si retransmitere a continutului cu care au contribuit la site.
Site-ul Marcaj-Ce.ro nu poate fi tinut responsabil pentru eventualele prejudicii cauzate de continutul care nu ii apartine in exclusivitate, indiferent din ce sectiune, serviciu sau facilitate face parte respectivul continut.


Utilizarea continutului

Continutul Marcaj-Ce.ro, indiferent de zona in care se afla in site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri de informare.
Orice utilizare de continut de catre terte persoane in scop comercial, se poate face numai cu acordul scris si expres al Marcaj-Ce.ro.
Acordul scris se cere pentru:

- reproducerea sau stocarea Continutului Marcaj-Ce.ro, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
- modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului Marcaj-Ce.ro, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Marcaj-Ce.ro.
- indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Marcaj-Ce.ro asupra Continutului site-ului Marcaj-Ce.ro.

In oricare dintre cazurile contrare, Marcaj-Ce.ro isi rezerva dreptul de a actiona in instanta, in virtutea Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, pe cei care se fac vinovati de incalcarea prevederilor copyrightului.

Orice utilizare a continutului Marcaj-Ce.ro, alta decat cea mentionata expres in acesti Termeni de Utilizare este strict interzisa.
Cererile de utilizare a continutului Marcaj-Ce.ro in orice scop pentru care se cere acordul expres pot fi facute in scris la adresa : office@Marcaj-Ce.ro3. Schimbarea Termenilor de Utilizare

Marcaj-Ce.ro isi rezerva dreptul de a modifica oricand, in orice imprejurare, acesti Termeni de Utilizare, fara un aviz prealabil.
Este recomandat sa reveniti in aceasta pagina de cel putin o data pe luna, ca sa puteti afla in timp util de orice modificare adusa termenilor de Utilizare.


4. Litigii

Drepturile si obligatiile utilizatorilor site-ului si toate efectele juridice pe care acceptarea le produce, sunt guvernate de legea romana in vigoare si vor fi analizate si judecate, de catre instanta romana.